Μια πιτα νυστησιμη με πρασα και σογια ψυλοκοβουμα τρεια πρασα και τα πλενουμε και τα βαζουμε να στραγγισουν μουλιαζουμε τη σογια τη στραγγιζουμε και τα βαζουμε στη φωτια να αχνιστουν με το λαδι αλατι μαιδανο ριγανι η θυμαρι ανοιγουμε τα φυλλα η περνουμε ετοιμα και αρχιζουμε βαζουμε λαδι στο ταψι απλωνουμε τα φυλλα ενα ενα και τα αλοιφουμε με λαδι βαζουμε τα μισα απο κατω βαζουμε τη γεμηση και τα αλλα μισα απο επανω την κοβουμε την βρεχουμε λιγο απο πανω και την ψυνουμε στους εκατον ογδοντα βαθμους για τρεια τεταρτα περιπου
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου