Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

Μουστοκουλουρα

Μουστοκουλουρα με μουστο και αλευρι ζεα  οταν σας μενουν τα σταφυλια το καλοκερη  τα κανεται μουστο τα βαζεται σε πλαστικα μπουκαλακια τον πεντακοσιων γραμαριων που ειναι μια δοσει και τα βαζετε στην καταψυξη και ετσι εχεται ολο το χρονο μουστο και κανεται μουστοκουλουρα που ειναι και νυστισημα και υγειινα η συνταγη πανευκολη ενα μπουκαλακι μουστο μια φλυτζανα ζαχαρη ενα ποτιρη του κρασιου κονιακ μια φλυτζανα σπορελεο ενα μπεκιν και λιγη σοδα του φαγ. Κανελα και γαρυφαλο λιγο αλατι λυωνετε τα υγρα ολα μαζι και ριχνετε αλευρι μισο ζεα μισο για ολες τις χρεισης καληεπυτειχια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου