Μουστοκουλουρα με μουστο και αλευρι ζεα οταν σας μενουν τα σταφυλια το καλοκερη τα κανεται μουστο τα βαζεται σε πλαστικα μπουκαλακια τον πεντακοσιων γραμαριων που ειναι μια δοσει και τα βαζετε στην καταψυξη και ετσι εχεται ολο το χρονο μουστο και κανεται μουστοκουλουρα που ειναι και νυστισημα και υγειινα η συνταγη πανευκολη ενα μπουκαλακι μουστο μια φλυτζανα ζαχαρη ενα ποτιρη του κρασιου κονιακ μια φλυτζανα σπορελεο ενα μπεκιν και λιγη σοδα του φαγ. Κανελα και γαρυφαλο λιγο αλατι λυωνετε τα υγρα ολα μαζι και ριχνετε αλευρι μισο ζεα μισο για ολες τις χρεισης καληεπυτειχια
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου